sobota, 21 kwietnia 2018 r.  Imieniny: Jarosława, Konrada, Selmy
Wiadomości z tagiem Opinie  RSS
Bończa-Szabłowski: Zburzony wizerunek Łapickiego

Dodano: 20.04.2018 14:00 | 0 odsłon | 0 komentarzy

Zawsze uważałem, że gdyby Andrzej Łapicki nie zdecydował się na aktorstwo, byłby wymarzonym dyplomatą. Kojarzył się dość jednoznacznie z nienagannymi manierami, kulturą osobistą, trzymaniem nerwów na wodzy. Opinie formułował z namysłem i tak, by nikogo nie urazić. Miał niezaprzeczalny wdzięk, szarm i szyk.

Tagi: Opinie
Źródło: www.rp.pl

Na co zwracać uwagę kupując samochód poleasingowy?

Dodano: 17.04.2018 5:08 | 0 odsłon | 0 komentarzy


Samochody wyprzedawane przez firmy często kuszą wyjątkowo atrakcyjnymi cenami. Opinie na ich temat bywają jednak skrajnie różne. Jeśli rozważamy kupno takiego pojazdu, warto zwrócić uwagę na kilka ważnych aspektów technicznych oraz finansowych.

Tagi: Opinie
Źródło: inwestycje.pl

Opinie o obniżkach. Głos organizacji samorządowych na temat zapowiedzianych przez prezesa PiS obniżek wynagrodzeń dla włodarzy JST

Dodano: 10.04.2018 5:12 | 2 odsłon | 0 komentarzy

Szefowie największych organizacji samorządowych krytycznie oceniają zapowiedzianą obniżkę pensji prezydentów miast, burmistrzów, wójtów, starostów, marszałków województw oraz ich zastępców.

Tagi: Opinie
Źródło: samorzad.pap.pl

Resort pracy: opinia o pracowniczych planach kapitałowych jest pozytywna

Dodano: 04.04.2018 18:09 | 22 odsłon | 0 komentarzy

Opinia ministerstwa do projektu ustawy o Pracowniczych Planach Kapitałowych (PPK) jest pozytywna; zgłoszone uwagi mają charakter techniczny - podkreśliło w środę w oświadczeniu Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.

40 proc. emerytów wspiera bliskich. Kwota? Średnio 430 zł

Dodano: 30.03.2018 5:07 | 76 odsłon | 0 komentarzy

Sami mają ciężko, a mimo to pomagają rodzinie. Do zasilania budżetów dzieci i wnuków przyznaje się ponad 40 proc. emerytów – wynika z badania przeprowadzonego przez ARC Rynek i Opinia na zlecenie BIG InfoMonitor. Jedna trzecia pomaga systematycznie – co najmniej raz w miesiącu.

Źródło: forsal.pl

40 proc. emerytów wspiera bliskich. Kwota? Średnio 430 zł.

Dodano: 30.03.2018 5:05 | 17 odsłon | 0 komentarzy

Sami mają ciężko, a mimo to pomagają rodzinie. Do zasilania budżetów dzieci i wnuków przyznaje się ponad 40 proc. emerytów – wynika z badania przeprowadzonego przez ARC Rynek i Opinia na zlecenie BIG InfoMonitor. Jedna trzecia pomaga systematycznie – co najmniej raz w miesiącu.

Źródło: forsal.pl

Podatkowe Espresso 13/2018

Dodano: 29.03.2018 17:08 | 16 odsłon | 0 komentarzy

W numerze: [Orzeczenie tygodnia] Wyrok TSUE w sprawie uzależnienia prawa do zwrotu VAT od terminów zawitych; [Express podatkowy] Opinia Rzecznika Generalnego TSUE - Odliczenie VAT przy imporcie towarów a dobra wiara podatnika; Odliczenie składek zdrowotnych w przypadku pracowników ubezpieczonych poza Polską; Brak zwolnienia z CIT w przypadku inwestowania w polskie spółki osobowe przez zagraniczny fundusz; [Nowości legislacyjne] Projekt ustawy o zmianie ustawy o pracowniczych programach emerytalnych - przyjęcie przez rząd; [PwC w prasie] Kompromis w sprawie PPK nie będzie łatwy.

Źródło: https:

Emeryci wspierają dzieci i wnuki

Dodano: 29.03.2018 17:07 | 25 odsłon | 0 komentarzy

Sami mają ciężko, a mimo to pomagają rodzinie. Do zasilania budżetów dzieci i wnuków przyznaje się ponad 40 proc. emerytów – wynika z badania przeprowadzonego przez ARC Rynek i Opinia na zlecenie BIG InfoMonitor. Jedna trzecia pomaga systematycznie – co najmniej raz w miesiącu.

Źródło: rss.gazetaprawna.pl

Emeryci wspierają dzieci i wnuki

Dodano: 29.03.2018 17:07 | 93 odsłon | 0 komentarzy

Sami mają ciężko, a mimo to pomagają rodzinie. Do zasilania budżetów dzieci i wnuków przyznaje się ponad 40 proc. emerytów – wynika z badania przeprowadzonego przez ARC Rynek i Opinia na zlecenie BIG InfoMonitor. Jedna trzecia pomaga systematycznie – co najmniej raz w miesiącu.

Źródło: biznes.gazetaprawna.pl

Emeryci wspierają dzieci i wnuki

Dodano: 29.03.2018 17:07 | 19 odsłon | 0 komentarzy

Sami mają ciężko, a mimo to pomagają rodzinie. Do zasilania budżetów dzieci i wnuków przyznaje się ponad 40 proc. emerytów – wynika z badania przeprowadzonego przez ARC Rynek i Opinia na zlecenie BIG InfoMonitor. Jedna trzecia pomaga systematycznie – co najmniej raz w miesiącu.

Źródło: rss.gazetaprawna.pl

reklama

Copyright © 2008-2018 site.elk.pl  - wszelkie prawa zastrzeżone